Over Gerotech

Over ons

Sinds 2006 levert Gerotech haar diensten binnen de ondergrondse infra. Onze kernwaarden geven ons streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van dienstverlening en professionaliteit weer.

Flexibiliteit Het team van Gerotech denkt in oplossingen en in mogelijkheden. De grootste kracht van Gerotech is de combinatie tussen kwaliteit en flexibiliteit. Daar waar de klant ons op korte termijn nodig heeft, bijvoorbeeld bij een inmeetdienst of een revisie verwerking, stelt Gerotech zich flexibel op.

Specialistische kennis Gerotech hecht veel waarde aan kennisoverdracht binnen de organisatie. Door onze vak- én branchekennis weten wij wat er speelt in de markt en kunnen wij nauwkeurig voor u te werk gaan. Onze dienstverlening sluit aan op de actualiteit, waardoor kwaliteit geborgd wordt en wij aan u de prestaties kunnen leveren die wij hebben beloofd.

Transparante samenwerking Binnen Gerotech zijn de communicatielijnen kort en werken wij met eerlijkheid en transparantie samen. Maar niet alleen intern wordt er op dit niveau samengewerkt. Gerotech focust zich op een goede verhouding en transparante communicatie tijdens het samenwerken met opdrachtgever en -nemer.

Missie

De missie van Gerotech B.V. is om bij te dragen aan de kwaliteit, ontwikkeling en verduurzaming van de ondergrondse infrastructuur, waarbij wij ons met name richten op de railbranche. Gerotech B.V. staat voor een kwalitatieve, transparante en betrouwbare manier van ondernemen. Deze manier van ondernemen wordt gecombineerd met aandacht voor innovatie, flexibiliteit, deskundigheid, samenwerken en nauwkeurigheid.